Crossover Pólódesign Verseny

Crossover Pólódesign Verseny

Jelentkezőknek

Több mint 75.000 Ft össznyeremény!

Jelentkezési határidő:

2016/11/06 23:59:59

Szavazóknak

Szavazz a kedvenc mintádra!

Nem szeretnél lemaradni?

[dhvc_form id=”20756″]

Tudsz egy ismerőst aki zseniálisan kreatív? Oszd meg vele, nehogy lemaradjon!

Miért érdemes jelentkezned?

Sok-sok nyeremény

A versenyen a 6 helyettet összesen több mint 100.000 Ft-al jutalmazzuk!

A legjobbak megvalósulnak

A legjobb mintákat meg is valósítjuk, így bárki megveheti majd őket! Képzeld el, hogy egy con-on veled szembe jön a saját pólód 😉

Jutalékot fizetünk neked

Ha szeretnéd hogy megvalósuljon a pólód, mi minden eladott póló után jutalékot fizetünk neked.

Artist Partner lehetőség

Van sok ötleted? A versenyzőkból akár TeeTaku Artist Partner is lehet. Neked csak az alkotásra kell koncentrálnod, mi intézünk minden mást.

A verseny témája

Crossover

Sokszor volt már, hogy arról álmodoztatok, hogy egy kedvenc animeszereplőtök egy teljesen más animés világba csöppen? Nos, mi is, és ezeket a vágyaitokat szeretnénk látni „ pólóra vetve” . Erről szól a Crossover is. A párosításoknak csak a képzeletetek szabhat határt! 😉

A versenyen nem csak jó és ötletes rajzokat várunk, hanem olyan pólókat amit mindenki szívesen hordana is. Ezért fontos, hogy “pólóban gondolkodj” 🙂

Nyeremények

Zsűri díjak

20.000 Ft
készpénz

Artist Partner lehetőség
Saját Mintád Pólón

10.000 Ft
készpénz

Artist Partner lehetőség
Saját Mintád Pólón

10.000 Ft
készpénz

Artist Partner lehetőség
Saját Mintád Pólón

Szavazásos díjak

4
póló

3
póló

 

2
póló

 

A legjobb minták megvásárolhatóak lesznek a webshopban, így

minden eladás után jutalékot fizetünk neked!

Az előző versenyeinken több mint 250.000 Ft-t tudtunk így kifizetni a résztvevőknek!

Hogy választjuk ki a nyertest?

TeeTaku Zsűri Díj

A zsűri díjakat a TeeTaku zsűrije által legkreatívabbnak talált 3 nevező kapja

Nyílt szavazás

A 3 hetes szavazási időszak alatt bárki szavazhat a neki tetsző mintákra, amiből a legjobb hármat jutalmazzuk

A zsűri és a szavazás együttes használatával a célunk, hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon és igazságosan kerüljenek ki a nyertesek.

A zsűri díjhoz nincs szükséged szavazatokra!

A verseny menete

[info_list style=”circle with_bg” icon_color=”#ff9900″ font_size_icon=”24″ connector_color=”#ff9900″ connector_animation=”fadeInUp”][info_list_item list_title=”Rajzolj egy jó pólómintát” list_icon=”Defaults-pencil” animation=”fadeIn”][/info_list_item][info_list_item list_title=”Töltsd le a sablont” list_icon=”Defaults-download” animation=”fadeIn”]Photoshop/SAI formátum. Ezt csak a feltöltéshez használd, a mintádat úgy szerkeszted ahogy szeretnéd. A sablon célja, hogy jól látható legyen hogyan nézne ki pólón a rajzod.

[/info_list_item][info_list_item list_title=”Rakd be a mintád a sablonba” list_icon=”Defaults-puzzle-piece”]

Körülbelül ehhez hasonló formában érdemes leadnod a nevezésed:

 

Minta[/info_list_item][info_list_item list_title=”Add le a nevezésed” list_icon=”Defaults-check”]A jelentkezés gombra kattintva tudod leadni a nevezésed, ahova feltöltheted a képet is

[/info_list_item][info_list_item list_title=”Szavazás + Eredményhirdetés” list_icon=”Defaults-trophy” animation=”fadeIn”]A szavazás novemberben indul, és 3 hétig fog majd tartani. Ezt követően kerül sor a zsűri díjazottak kihirdetésére.[/info_list_item][/info_list]

Előző versenyünkről

0
BEÉRKEZETT NEVEZÉS
0
LEADOTT SZAVAZAT
0
MEGVALÓSULT ÖTLET
0
FT MŰVÉSZ JUTALÉK

Visszajelzések

[ultimate_carousel slides_on_desk=”2″ slides_on_tabs=”2″ slides_on_mob=”1″ arrows=”off” adaptive_height=”on”]

Köszönöm szépen, hogy résztvehettem ezen a fantasztikus versenyen! Szuper volt a szervezés, kommunikáció, minden 🙂 Szóval csak így tovább! 😀 Nagyon várom a következő versenyeteket, biztos, hogy azon is indulni fogok 🙂

@Mizuno

Gratulálok a versenyzőknek és a TeeTaku csapatnak, jó kis verseny volt és remélem még lesz hasonló!

@Lokszi

Köszönöm, hogy megvalósították egy álmom darabkáját!

Puskás Júlia

Köszönöm ;w; annyira örülök! Sosem gondoltam volna, hogy egyszer emberekkel futhatok össze, akik az én pólómat viselik, ez a verseny nagyon feldobta az életem. Tényleg nagy lehetőség és élmény volt, és összehozta a művészeket és animéseket!

@Lindako
[/ultimate_carousel]

Mik a nevezési kritériumok?

  1. Valamilyen módon kapcsolódnia kell a témához, azaz a Crossover-hez
  2. Minimum kettő “világból” kell merítened a minta megalkotásakor, de lehet többől is. Lehet rajta két külön animéből származó karakter, de lehet akár egy szövegrészlet is ami eltér a rajzolt animétől. Például egy Krillin fej alatt egy One Punch Man idézet már megfelel a verseny kritériumainak.
  3. A mintát 100%-ban neked kell rajzolnod, más elemek felhasználása kizárással járhat!

Ha nem vagy biztos valamiben küldj nekünk egy emailt, szívesen segítünk 🙂

Kérdések és válaszok

A leadást követően később változtathatok a mintámon?

Igen, a végső határidőn belül még módosítható a leadott minta, elég, ha az info@teetaku.hu e-mail címre írsz nekünk 🙂

A mintámnak muszáj kapcsolódni az anime világhoz?

Mivel ez egy animés pólókkal foglalkozó oldal, az animés közösség számára, ezért célszerű az animékkel vagy a japán kultúrával kapcsolatos mintát küldened.

Milyen formában kell leadnom a nevezésem?

A jelentkez gombra kattintva minden információt megtalálsz a nevezéssel kapcsolatban. Röviden: két fájlt kell elküldened, egyet az általunk megadott “template”-re dolgozva jpeg forámtumban + a mintád átlátszó háttérrel png formátumban.

Lehet tradícionális rajzzal is nevezni?

Igen, de fontos hogy digitalizáld be a munkádat, illetve szedd ki a hátterét mert pólóra csak úgy tud felkerülni.

Csak egyszer nevezhetek?

Igen, ezért érdemes a legjobb ötletedet elküldened! Viszont a határidőig bármikor változtathatsz a végleges nevezéseden.

Kiskorú vagyok, így is nevezhetek?

Persze! 1 éves kortól 150-ig bárki nevezhet 🙂

Ha kicsúszok a határidőből még elfogadjátok a nevezést?

Sajnos a határidőn kívül nem fogadunk el nevezést, ha elfogadnánk, azokkal szúrnánk ki, akik időben elkészültek a mintákkal. Inkább állj neki előbb, az sem baj, ha már a beküldött mintád után kapsz egy jobb ötletet, határidőn belül bármikor tudod módosítani a nevezést, csak egy e-mail-be kerül!

A beküldött mintám pólóra is fog kerülni és ti felhasználhatjátok?

Mivel tiszteletben tartjuk a művészek akotásait, természetesen nem fogunk visszaélni a minták jogaival, emiatt nem kell aggódnod. A verseny végén azonban felajánjuk minden helyezettnek az Artist Partner együttműködést, ami egyszerű pénzkereseti lehetőséget nyújt a művészek számára. Erről később bővebb információt is kaptok, de ha türelmetlen vagy csak küldj egy emailt a kérdéseiddel kapcsolatban 🙂

Mi az az Artist partner együttműködés?

A lényeg nagyon egyszerű, mi profik vagyunk szuper minőségű pólók nyomtatásában, neked pedig kreatív ötleteid vannak. Szeretnénk, ha ezeket az ötleteket pénzre is tudnád váltani, így az általunk eladott pólók után jutalékot kapsz az eladásokból. Mi intézünk mindent, neked maradt az alkotás.

Mi van ha valaki két kategóriában is nyer?

Az igazságosság érdekében egy nevező egy díjat nyerhet, reméljük ezt megértitek. Ha mondjuk valaki megkapja a TeeTaku Kedvence díjat, de a legtöbb szavazatot is gyűjti, akkor automatikusan a nagyobb díjat fogja megkapni. A szavazáson pedig a következő helyezett kapja azt, ami neki járt volna (1.helyezést tehát a 2. kapja).

Hogyan lehetek Artist partner?

Jelenleg csak korlátozott körben elérhető a program, a verseny helyezettjei számára felajánlott ez az opció, ezért adj be minél jobb munkát 🙂 A későbbiekben kiterjesztjük ezt a lehetőséget, ha esetleg nem tudsz várni, vagy kérdéseid vannak, írj nekünk az info@teetaku.hu emailcímre.

Másolt rajzokat elfogadtok?

Nem! Csak 100%-ban saját alkotást tudunk elfogadni a versenyen, így a másolt rajzok nem felelnek meg. Ilyen esetben fenntartjuk magunknak a jogot hogy a nevezést kizárjuk a verseny tisztaságának érdekében.

További kérdésed van?

Írj nekünk

Kattints a linkre:

info@teetaku.hu

Miért válassz minket?

A telefont mindig megválaszoljuk, de sajnos vonalaink többnyire foglaltak. A kellemetlenségért elnézést kérünk, érdemes az e-mailes elérhetőségen keresni minket, amire a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk. Üdv, A PamutManók 🙂
×