Pályázataink


A kedvezményezett neve: WeLoveShirts Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Gyakornoki program a WeLoveShirts Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 23 113 858 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100%
A projekt tartalmának bemutatása. (alul írom)
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06.16.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-03798


Összefoglaló a projektről:


A projekt során 5 fő gyakornok foglalkoztatása, mentorok, valamint a munkájukhoz tartozó eszközök beszerzése valósult meg. A tervezettől eltérően 3 fő nő és 2 fő férfi gyakornokot tudtunk alkalmazni. A projekt során mentor cserére is sor került, ezt a Támogató jóváhagyta. A gyakornokok által a leadott rendeléseket időben tudtuk teljesíteni, munkájuk eredményesen hozzájárult cégünk növekedéséhez. A mentorok folyamatosan végezték munkájukat, tudásukkal segítették a résztvevő gyakornokokat, akik többsége még most is velünk dolgozik. A gyakornokok által végzett munkáról teljesítményértékelést készítettek a mentorok.


A projekt során az alábbi eszközök beszerzésére is sor került:


Schulze MUG4 1 db
DELL Vostro 15 3578 35696 Fekete 1 db
ASUS TUF FX505GE-BQ134T 1 db
Intel Core i77700K 4.20GHz 1151 BOX 2 db
Epson F6200 szublimációs nyomtató 1 db
Kornit Universal Pallet Pólónyomtató tálca 1 db
BENQ MH750 (Basic garancia) 1 db
DELL Vostro 15 3580 37098 Fekete 1 db
Salgó Polcrendszer 1 db
HyperX 8GB Fury DDR4 2400MHz CL15 KIT HX424C15FBK2/8 4 db
COOLERMASTER MasterAir MA620P TUF Gaming editon 2 db
COOLERMASTER MasterBox E500L kék 2 db
ASROCK Fatal1ty B250 Performance 2 db
COOLERMASTER Devastator II Magyar SGB-3031-KKMF1-HU piros led 3 db
LG 29WK500-P LED Monitor 3 db
MEDIUM MOTOROS VETÍTOVÁSZON 265×149 CM 16:9 1 db
Samsung 250GB SATA3 860 EVO M.2 SATA (MZ-N6E250BW) SSD 2 db
Cimkenyomtató - SATO 2 db


A projektben vállalt tájékoztatási és nyilvánossági követelményeknek eleget tettünk. Az eredetileg tervezett projekt befejezést a pandémia miatt a Támogató 3 hónappal meghosszabbított, melyet mi elfogadtunk. Az utolsó gyakornok felvétele és az ő kötelező foglalkoztatásának ideje azonban további hosszabbítást kívánt, melyet a Támogató tudomásul vett és elfogadott.

Pályázataink


A kedvezményezett neve: WeLoveShirts Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Termék és piacbővítés a WeLoveShirts Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 150.000.000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 70%
A projekt befejezési dátuma: 2022.04.06.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00163


Összefoglaló a projektről:


Jelen projektünk fő célja a termékportfólió bővítése és a piaci részvételünk növekedése mind a jelenlegi piacon, mind az új termékekkel számunkra megnyíló piacokon.


A termékportfólió és kapacitás bővítésére beszerzünk egy Epson SC-F9400H nyomtatót, amellyel olyan nagyméretű termékek nyomtatását is meg tudjuk majd oldani, mint a takarók, ágyneműhuzatok, gyerek ágyneműk, függönyök, illetve a kisebb termékek mint zoknik, maszkok, amelyeket jelenlegi technológiánkkal nem tudunk megoldani. Ezek nyomtatása után a tartósság megőrzése érdekében nagy hőmérsékleten kell fixálnunk a nyomatot, amit a jelenlegi termékeinknél hőalagúttal teszünk meg, de ezen termékekhez (mivel szublimációs technológiával készülnek) síkhőprésre van szükség, amelyek közül az egyik legnagyobbat ígérő és ár-érték arányba számunkra legmegfelelőbb a Monti MOD 802 Duplaasztalos, hidraulikus sík hőprése amely mérete 1500X1000.Illetve 2db Mimaki UV nyomtatót szeretnénk még beszerezni a telefontokok nyomtatásához. Ezek népszerű termékek a nyugati piacon, így export célokat is támogat.
A jelenlegi kapacitásunkat szeretnénk többszörözni, mivel a karácsonyi időszakban, és az export felfutásakor többször kapacitás problémákba estünk. Ilyenkor potenciális 10 millióktól esünk el, mivel a marketingkampányok legállítása után nehezen indulnak újra. A többletkapacitás ezeket az időszakokat fedezi az Epson F3000 direkt pólónyomtatóval és a Kornit Storm HD6 felszerszámozásunkkal, amely szerszámok cseréjével az aktuálisan gyártandó termékekre tudunk specializálni, és a jelenlegi alaptermékekre optimalizált fej mellett az új termékek gyártásához az új szerszámot tudjuk használni. Az így létrejövő kapacitás a 4-szerese lesz a jelenleginek, ami elég lehet egy magyar és német karácsonyi szezon együttes kiszolgálásához is! E mellett a munkaerőn és költségeinken tudunk csökkenteni az RO 800as víztisztító berendezéssel, mert a gépeink párásító berendezéséhez jelenleg nem tudunk csapvizet használni, így azt fél óránként desztillált vízzel kell töltenünk.


Az irodai részen 10 fős bővítést tervezünk, hogy több erőforrás jusson a német piac kiszolgálására, dedikált csapattal. Ezért laptopokat és monitorokat szerzünk be.


A projekt eredményeként egy a hazai piacon jóval versenyképesebb, illetve EU-s piacon növekedési lehetőségeket kihasználható vállalkozás jön létre. A bel- és külföldi értékesítés árbevételét is szeretnénk nagy mértékben növelni, hogy magyar multi céggé válhassunk.
A projektben vállalt tájékoztatási és nyilvánossági követelményeknek eleget tettünk.

Pályázataink


A kedvezményezett neve: WeLoveShirts Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: A WeLoveShirts Kft. Kapacitás és Termékportfólió bővítése
A szerződött támogatás összege: 372.259.432 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 50%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. 12. 08.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.7-20-2021-00017


Összefoglaló a projektről:


Stratégiai céljaink a következőek:


Technológiafejlesztés, hogy a német és EU piacot hatékonyabban és jobb minőségű termékkel lássuk el Ide tartozik az anyagköltségek csökkentését és a jobb minőséget gyártó gépek beszerzése, ami a marketingre fordítható összegünket növeli. A külföldi piacon a magasabb marketing költségek miatt ez kiemelten fontos.
Termékfejlesztés: új típusú termékek bevezetése (telefontok, canvas kép stb.) és új perszonalizációs termékkollekciók kialakítása, hogy növeljük a profitabilitásunkat keresztértékesítési lehetőséggel Keresztértékesítési lehetőségek a meglévő magyar brandünknél, diverzifikáltabb termékportfólió a kockázat csökkentésére, és nyugati piacon népszerű termékek bevezetése, kifejezetten a jól szállítható termékekre fókuszálva
Kapacitásfejlesztés és csarnoképítés, hogy a többszörös volument ki tudjuk szolgálni Cégünk árbevételének 30-40%-a a november-decemberi szezonban realizálódik, viszont ekkor kapacitási gondokba ütközünk. Az új gépek és csarnok 4-5X több árbevételt engednek realizálni. A biztos termelési háttérrel ki tudjuk szolgálni a német piacot is, ahol többször beleütköztünk egyik napról a másikra beérkező többszáz darabos megrendeléssel, ami napok csúszását eredményezheti. Ez a brand romlását okozhatja, ezért biztosítanunk kell, hogy a marketing sikerek mögött stabil termelés álljon.
Külföldi terjeszkedés és szervezetfejlesztés, amely szorosan összefügg a fenti 3 céllal
A projekt során megvalósuló ingatlanberuházás teret ad a technológia, a kapacitás és termékfejleszésnek, mivel a nagyobb alapterületen elférnek újabb gépek. Jelenlegi gyártócsarnokunkban nincs több szabad hely, illetve a munkakörülmények sem adottak bizonyos típusú technológiához. Az új csarnokban lehetőség nyílik új gépek elhelyezésére, illetve nagyobb pólónyomtató kapacitásra is, ami a karácsonyi időszakban jeleneg probléma. Az ide tartozó infrastrukturális beruházások szükségesek, hogy a termélsre alkalmas létesítmény jöjjön létre.
A szervezetfejlesztés szükséges, hogy stabil működéssel tudjuk felvenni a versenyt. Ehhez gyártásunk optimalizálásához lean tanácsadást veszünk igénybe, így csökkentve a veszteségeket és selejtszámot. Az irodai részen agilis módszertan alapú munkafolyamatokat vezetünk be, így a nagy mennyiségű változatos projektet is biztosan kezelik majd a kollégák.
A termékportfólió és kapactiás bővítésére beszerzünk egy Epson SC-80610L-es eco-solvent nyomtató, amivel vászonképeket készíthetünk, illetve 2db Mimaki UV nyomtató a telefontokok nyomtatásához. Ezek népszerű termékek a nyugati piacon, így export célokat támogat. A Monti Antonio hengerpréssel nagy méretű anyagokat is tudunk nyomtatni, mint pl. takaró, így újabb termékkel bővülünk majd. Az MHP canvas feszítő gép a vászonkép kapactiásunkat az 15-szeresére emeli majd, és csökkenti az élőmunka igényt az egyébként magas élőmunkaigényű terméknél.
A jelenlegi kapacitásunkat szeretnénk többszörözni, mivel a karácsonyi időszakban, és az export felfutásakor többször kapacitás problémákba estünk. Ilyenkor potenciális 10 millióktól esünk el, mivel a marketingkampányok legállítása után nehezen indulnak újra. A többletkapacitás ezeket az időszakokat fedezi a 2db Aeoon hőalagútta, Aeoon előkezelő géppel, Schulze 4X hőpréssel, Epson F3000 direkt pólónyomtatóval, Kornit Storm HD6 felszerszámozásunkkal. Az így létrejövő kapacitás a 4-szerese lesz a jelenleginek, ami elég lehet egy magyar és német karácsonyi szezon együttes kiszolgálásához is! A Schulze Mug hőprés a német piacon népszerű bögregyártó kapacitásunk növeli.
Az irodai részen 10 fős bővítést tervezünk, hogy több erőforrás jusson a német piac kiszolgálására, dedikált csapattal. Ezért laptopokat, monitorokat, és PC-ket szerzünk be, illetve a gyártási területen végig automatizált termelésbe is szükséges laptokoat is beszerezzük.
A projektben vállalt tájékoztatási és nyilvánossági követelményeknek eleget tettünk.

Pályázataink
Pályázataink